Naar hoofdinhoud

Het WTCB werd Buildwise: lees er hier alles over.

Opleiding

Bouwdetails bij renovaties: aandachtspunten | Online

Inschrijven niet mogelijk!

Tijdens deze webinar overlopen we de belangrijkste punten voor de uitvoering van bouwdetails op verschillende vlakken zodat u op het einde over een fundamentele checklist beschikt voor de goede uitvoering van uw details.

Organisator: Buildwise
Renovaties zijn vaak ingewikkeld en arbeidsintensief, en het beschikbare budget is altijd heel beperkt. De mogelijkheden worden ook nog eens sterk bepaald (en gelimiteerd) door de stedenbouwkundige en architecturale context, vroegere werkzaamheden, de bestaande configuratie, enz., wat het moeilijker maakt om standaardoplossingen toe te passen dan bij een nieuwbouw. Elk project is immers erg verschillend en vereist dan ook nauwkeurig maatwerk.
 
Een optimale keuze kunnen maken inzake architectuur, techniek en budget vergt een grote inzet en een hoge competentiegraad van aannemers en ontwerpers, vooral op het gebied van coördinatie en communicatie.
 
Tijdens deze webinar van 09 november (10u30 - 12u30) is er simultaanvertaling voorzien.
 
Aanvullend op deze webinar kan u zich ook inschrijven voor de praktische workshop die plaats vindt op 16 november van 10u30 tot 12u30.
09 november 2021

Extra informatie

Geen subsidie

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

Met de steun van het financieringsinstrument LIFE van de Europese Commissie.

Life C-Tech