Naar hoofdinhoud

Het WTCB werd Buildwise: lees er hier alles over.

Opleiding

Slotevent CBCI: Working together on a more Circular and Biobased Construction Industry | Gent

Wil je graag een bijdrage leveren aan een circulaire en biogebaseerde bouwsector? Kom dan naar het slotevent van het CBCI-project (Circular Biobased Construction Industry).

Organisator: Buildwise
Het (deels hybride) event wordt georganiseerd op de Technologiecampus van de KULeuven in Gent.
 
Na een welkomstwoord van Interreg is er een rondetafelgesprek voorzien met de experts. Onder leiding van moderator Eva Kamanda volgt er een interactieve discussie tussen publiek en experts. In het eerste deel vertellen de experts over de juridische, technische en financiële uitdagingen. In het tweede deel worden de implementatie van CBCI-oplossingen met een focus op living labs (opbouwen en testen op ware grootte), prototyping en leveranciers. De gesprekken worden aangevuld met informatieve filmpjes. Aan het eind van de ochtend worden de conclusies voorgesteld en worden zij die volgende stappen willen zetten geÎnformeerd en geadviseerd.
Na de lunch kan je ter plaatse deelnemen aan twee rondes van vijf verschillende workshops om dieper in te gaan op de onderwerpen die jou interesseren en om meer te leren over onze aanpak, het proces, uitdagingen, de opgedane ervaring en praktische tools.
Aan het einde van het programma wordt het evenement afgesloten met alle deelnemers.
 
De voertaal op dit event is Engels.
De deelname is gratis, inschrijven is verplicht (voor 5 juni) .
15 juni 2022
Gebroeders De Smetstraat 1
Gent, Oost-Vlaanderen, België

Extra informatie

Geen subsidie

Vlaamse Confederatie Bouw KU Leuven Interreg 2 Seas Mers Zeeën CBCI HZ Logo Provincie Zeeland Logo Vanhout