Naar hoofdinhoud

Tien megatrends en hun implicaties voor de Belgische Bouwsector! | Sint-Stevens-Woluwe

Buildwise nodigt u uit op een inspirerend en interactief debat, waar besproken wordt hoe innovatie en openheid voor verandering in deze woelige tijden opportuniteiten bieden die we met beide handen moeten grijpen.

Organisator: Buildwise
De verschillende crises van de afgelopen jaren treffen de bouwondernemingen ongemeen hard, net op het moment dat de sector wil innoveren. Het Visiecomité van Buildwise blikt vooruit om de koers uit te stippelen die zal toelaten de vele sectorale en maatschappelijke uitdagingen het hoofd te bieden.

Uit de KPMG-studie die het Visiecomité liet uitvoeren, kwamen niet minder dan tien megatrends naar voren. Deze hebben allemaal een belangrijke impact op het bouwproces en moeten op korte of middellange termijn aangepakt worden.
 
Buildwise nodigt u uit op een inspirerend en interactief debat, waar besproken wordt hoe innovatie en openheid voor verandering in deze woelige tijden opportuniteiten bieden die we met beide handen moeten grijpen. De hele bouwsector, van zelfstandigen tot kmo’s en grote ondernemingen, overheen de hele waardeketen, moet de handen in elkaar slaan om samen oplossingen te vinden.
 
Wanneer?
Dinsdag 28 maart 2023, van 17.00 tot 19.30u, gevolgd door een aangenaam netwerkmoment
 
Waar?
Kleine Kloosterstraat 23 in 1932 Sint-Stevens-Woluwe
 
Er is simultaanvertaling NL-FR.
 
 

28 maart 2023
Kleine Kloosterstraat 23
Sint-Stevens-Woluwe, Vlaams-Brabant, België

Extra informatie

Geen subsidie