Buildwise en Constructiv verwelkomen aannemers en installateurs in september 2023 tijdens de Renovision Festival Tour!

Terug naar : nieuws

Zaventem, 11 september 2023 

 

Buildwise en Constructiv verwelkomen in september 2023 alle aannemers en installateurs op de Renovision Festival Tour. Zoals de naam al suggereert ligt de nadruk van deze reeks avondlijke evenementen op kwaliteitsvol renoveren. De Tour strijkt neer in Diepenbeek, Gent, Kortrijk, Mechelen en Genk, en wordt ook georganiseerd in Franstalig België. Het doel is om specifieke renovatiecompetenties te belichten, en om aannemers en installateurs kennis te laten maken met de nieuwste technieken en technologieën die hen tijd en geld moeten besparen. Bovendien zijn er ook spetterende demonstraties te zien in samenwerking met Technopolis!

 

Buildwise en Constructiv organiseren de Renovision Festival Tour in samenwerking met Embuild en Bouwunie. Deelname aan Renovision is gratis. Op het programma staan:  

 

- Voorstelling diensten Buildwise/Constructiv
- Aannemers aan het woord, i.s.m. Embuild en Bouwunie
- Live demonstraties Technopolis
- Standenmarkt ‘Het zit ‘em in de (bouw)details’ met renovatieadvies (met hapje en drankje)
- Streetfoodplein en networking

 

In Vlaanderen strijkt de Renovision Festival Tour neer in:

  • 07/09 Diepenbeek - New Vista Bouwcampus
  • 14/09 Gent - Odisee
  • 19/09 Kortrijk - Barco
  • 26/09 Mechelen - Technopolis
  • 28/09 Genk - Hangar58

Buildwise en Constructiv organiseren de Renovision Festival Tour ook in Franstalig België.
De data en locaties zijn hier terug te vinden. 

 

“Na de COVID-jaren voelden we de noodzaak om meer en beter te connecteren met onze leden”, stelt Olivier Vandooren, CEO van Buildwise. “Een ideale formule is hen uit te nodigen op gezellige evenementen, waar we onze dienstverlening op maat kunnen voorstellen - met oplossingen die voor aannemers en installateurs een onmiddellijke meerwaarde hebben. De bouwsector kent vandaag een uniek momentum met heel veel uitdagingen, die tegelijk ook talrijke opportuniteiten bieden. Meer dan ooit wil Buildwise zijn rol als innovatiepartner van de aannemer versterken en zijn toegevoegde waarde verhogen. En daarvoor zijn persoonlijke contacten via de werking van de Technische Comités, onze dienst Technisch Advies, maar ook events zoals deze erg belangrijk!”

 

Informatie en inschrijven via: Buildwise en Constructiv nodigen je als aannemer en installateur uit op de Renovision Festival Tour | Meerdere locaties (06/09/2023)

 

Contactpersoon: Youri Vandervaeren, youri.vandervaeren@buildwise.be, 0474/94.86.97

 

Over Buildwise

Buildwise, voorheen WTCB, is opgericht in 1959 door de bouwsector. Buildwise heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven.

 

De praktijk staat daarbij voorop. Daarom zijn de Technische Comités, waarin vertegenwoordigers uit de bouwsector zetelen, cruciaal voor onze werking.

 

Buildwise kijkt als innovatiecentrum niet alleen naar de nabije toekomst, maar wil ook een visionaire pioniersrol vervullen in een maatschappij die alsmaar sneller verandert. Buildwise telt ruim 280 medewerkers, verspreid over kantoren en onderzoekslabo’s in elk gewest. 

 

Ontdek ook ons LinkedIn-kanaal