Facilities & Building Site Supervisor

Terug naar : onze vacatures

Over Buildwise

Als sterk, dynamisch en groeiend onderzoeks- en innovatiecentrum zijn wij steeds op zoek naar nieuwe collega’s die graag willen meewerken aan de toekomst! Europa moet klimaatneutraal worden tegen 2050, ons gebouwenpark staat voor een massale energetische renovatiegolf en circulair bouwen moet verder ontwikkeld worden om het gebruik van eindige hulpbronnen te beperken. Ook de productiviteit van de bouwsector moet de komende jaren sterk toenemen om concurrentieel te blijven. 

Buildwise is opgericht door en voor de bouwsector en heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven. 

Bij Buildwise zoeken we uitzonderlijke talenten om deze boeiende maatschappelijke en technische opportuniteiten met beide handen te grijpen en een steentje willen bijdragen aan een toekomstige groenere planeet! Of je nu een ervaren professional bent of pas afgestudeerd, je krijgt de kans om samen te werken op innovatieve en uitdagende projecten. 

Expertise & Ondersteuning
Limelette en/of Sint-Stevens-Woluwe
Bachelor of Master (of equivalent door ervaring)
5-10 jaar ervaring
Onbepaalde duur

Jouw Missie?

Als F&B Site Supervisor bij Buildwise speel je een cruciale rol in het creëren van een veilige, operationele en productieve werkomgeving voor al onze medewerkers en klanten. Je superviseert de operationele activiteiten (logistieke en technische interventies) en biedt essentiële ondersteuning bij het onderhoud en de energierenovatie van de multisite-infrastructuur van Buildwise (gebouwen met kantoor- en laboratoriumruimtes, technische installaties, wegens). Daarnaast zorg je voor de ontwikkeling van vaardigheden en expertise binnen je team op het gebied van operationele activiteiten, waardoor ze efficiënter worden.

Jouw kerntaken? 

Teammanagement: Je ontwikkelt en ondersteunt een competente ploeg van 'F&B Technicians' en 'F&B Workspace Operations Assistants'. Je zorgt voor duidelijke communicatie van de verantwoordelijkheden en je moedigt  samenwerking binnen en tussen teams aan. Veiligheid en welzijn staan centraal in jouw management.

Strategie en tactiek: Je analyseert behoeften en risico's om een ​​effectieve strategie te ontwikkelen voor operationeel beheer en het onderhoud/renovatie van onze infrastructuur. Je identificeert verbeterings- en innovatiemogelijkheden en beheert het budget van jouw domein.

Operationeel beheer: Je waarborgt de naleving van infrastructuurnormen op het gebied van veiligheid, toegankelijkheid, kwaliteit en milieu, en zorgt voor een aangename, inspirerende en functionele werkomgeving. Je beheert prioriteiten en planningen in samenwerking met andere afdelingen en zorgt voor effectieve communicatie met alle belanghebbenden.

JOUW PROFIEL:

 • Je bent een ervaren teamleider, in staat om jouw team te motiveren en te ontwikkelen rond gemeenschappelijke doelstellingen. Je aarzelt niet om verbeteringsideeën te delen.
 • Je beschikt over een Bachelor of master diploma.
 • Je bent oplossingsgericht, met uitstekende vaardigheden in het stellen van prioriteiten en plannen. Je houdt ervan om een ​​verschil te maken en concrete impact te hebben.
 • Je bent proactief, nauwgezet, gestructureerd en communicatief. U bent ook nieuwsgierig, bereid om te leren en jezelf professioneel te ontwikkelen.
 • Je hebt een ruime ervaring in het beheer van infrastructuur, met een bijzondere interesse in technische, milieugerelateerde en technologische topics in de bouwsector.
 • Je beschikt over kennis van milieu-, gezondheids- en veiligheidsnormen.
 •  Goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans, en Engels is een pluspunt.
 • Goede kennis van MS Office-software.

Wat verwachten we van jou?

 • Je bent een ervaren teamleider, in staat om het team te motiveren en te ontwikkelen rond gemeenschappelijke doelstellingen. Je aarzelt niet om verbeteringsideeën te delen.
 • Je beschikt over een Bachelor of Master diploma.
 • Je bent oplossingsgericht, met uitstekende vaardigheden in het plannen en stellen van prioriteiten. Je houdt ervan om een ​​verschil te maken en concrete impact te hebben.
 • Je bent proactief, nauwgezet, gestructureerd en communicatief. Je bent ook nieuwsgierig, bereid om te leren en jezelf professioneel te ontwikkelen.
 • Je hebt een ruime ervaring in het beheer van infrastructuur, met een bijzondere interesse in technische, milieugerelateerde en technologische topics in de bouwsector.
 • Je beschikt over kennis van milieu-, gezondheids- en veiligheidsnormen.
 • Je hebt een goede beheersing van zowel het Nederlands als het Frans, en Engels is een pluspunt.
 • Goede kennis van MS Office-software.

Zin om deel uit te maken van het Buildwise-avontuur?

SOLLICITEREN

Meer jobs zoals deze