Blink uit op elke werf … met Buildwise

Met Buildwise kan je rekenen op technisch advies en ondersteuning van meer dan 200 bouwexperts. Zo blink jij uit op elke werf.

  • Technische Voorlichtingen, bouwgebreken, dimensioneringsmethodes, … In één klik raadpleeg je al onze publicaties.
  • Buildwise biedt je alle rekentools die je als professional in de bouwsector nodig hebt, voor materiaal- en loonkosten tot prestatieniveaus voor vensters.
  • Je hebt toegang tot een uitgebreide databank van bouwdetails.
  • Dankzij ons Help Center vind je snel een antwoord op je vraag, via de zoekfunctie of bij de veelgestelde vragen.
  • Heb je technische vragen of problemen? Onze experts staan klaar met advies op maat.

Je kan altijd bij ons terecht

Twijfel je welk bouwmateriaal het best geschikt is? Wil je onafhankelijk advies over de plannen van de architect? Nog vóór de start van je project staan we klaar met antwoorden op jouw vragen. Maar ook tijdens en na de uitvoering kan je op onze hulp rekenen.

 

En uiteraard zijn onze online tools en publicaties altijd en overal beschikbaar via je Buildwise-account. Zo vind je zelf op elk moment de juiste informatie.

Zo bereik je ons

Dringende technische vraag? Bel ons op het nummer 02 716 42 11, elke werkdag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 16u45.

Is je vraag iets complexer? Vul dan het aanvraagformulier voor technisch advies in. Hoe meer informatie we van jou krijgen, hoe beter we kunnen helpen.

 

Hoeveel kost dat?

In je jaarlijkse bijdrage is gratis advies inbegrepen. Indien nodig komen we ook ter plaatse. Voor een specifieke analyse of technisch verslag kunnen er wel extra kosten zijn. Geen zorgen, we informeren je daarover op voorhand. Aarzel dus niet om vandaag nog je vraag te stellen.