Uw link naar deze site

Hoe naar de website van Buildwise linken?

Teneinde u toe te laten om vanop uw website een verwijzing naar de Buildwise website te maken, stellen wij hieronder de mogelijkheden voor.

Gelieve volgende voorwaarden te respecteren.

  • De link dient gelegd te worden naar de homepage van onze website :

www.buildwise.be/nl voor het nederlands
<a href="https://www.buildwise.be/nl" target="_blank" title="Buildwise">Buildwise</a>

www.buildwise.be/fr voor het frans
<a href="https://www.buildwise.be/fr" target="_blank" title="Buildwise">Buildwise</a>

www.buildwise.be/en voor het engels
<a href="http://www.buildwise.be/en" target="_blank" title="Buildwise">Buildwise</a>

www.buildwise.be/de voor het duits
<a href="http://www.buildwise.be/de" target="_blank" title="Buildwise">Buildwise</a>

Indien u een link wenst te leggen naar een andere pagina van onze website (deeplinking), gelieve eerst contact met ons op te nemen.

  • De link dient gelegd te worden naar een volledig browservenster. Dus niet in frames van andere websites of in popups (vensters zonder navigatie)
  • Uw link naar de Buildwise website mag in geen geval de indruk wekken dat Buildwise geassocieerd is met uw website of de inhoud ervan goedkeurt.
  • De link mag niet gelegd worden vanaf een site, waarvan het doel en imago niet in overeenstemming zijn met het doel en imago van Buildwise
  • De link mag niet gelegd worden vanaf een site die, op gelijk welke wijze, afgeschermd is en mag evenmin aanleiding geven tot enige betaling of lidmaatschap vanwege de gebruiker.
  • Wij behouden ons het recht voor om informatie te verzamelen over het gebruik van de hier aangeboden mogelijkheden, logo's en banners.

Indien u lid bent en wenst ook een Buildwise logo op uw website toe te vogen kunt u meer info op de volgende pagina terugvinden: Ons logo op uw website?