Aan de slag bij Buildwise

Een job met toekomst

Bij Buildwise bouwen we aan de toekomst! We onderzoeken en innoveren voor de bouwsector, zetten in op efficiëntie, kwaliteit en duurzaamheid, en delen onze bevindingen met de sector. De bouw staat voor complexe, maar boeiende uitdagingen. Klimaatneutraliteit, circulariteit, grootschalige renovaties, verhogen van de productiviteit – om er maar enkele te noemen. Dat maakt dat je bij Buildwise kan werken aan de meest uiteenlopende projecten! Ben je jong of al wat ouder talent? Neem heel even de tijd om hieronder te kijken naar waar we voor staan en wat we voor jou in petto hebben! 

Meebouwen aan de toekomst? Het kan bij Buildwise!

Heb je een passie voor onderzoeken en innoveren? En ben je nieuwsgierig naar wat we precies doen voor de bouwsector en welke mogelijkheden dat voor jou biedt? In deze korte video geven we je graag een eerste impressie. 

Maak kennis met enkele van je toekomstige collega’s!

Ontdek onze vacatures!

Join us!

Wil je ook graag meebouwen aan de toekomst? Geweldig, want we zijn doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s. Ervaren professional of pas afgestudeerd? Check onze vacatures en vind de job die bij jou past!

Ontdek onze jobs

Spontaan solliciteren

Heb je interesse in een job bij het Buildwise, maar vind je geen vacature op jouw maat? Solliciteer dan spontaan en bezorg ons je CV en motivatiebrief.