Naar hoofdinhoud

Werken bij Buildwise

Een job met toekomst

Als sterk, dynamisch en groeiend onderzoeks- en innovatiecentrum zijn wij steeds op zoek naar nieuwe collega’s die graag willen meewerken aan de toekomst! Europa moet klimaatneutraal worden tegen 2050, ons gebouwenpark staat voor een massale energetische renovatiegolf en circulair bouwen moet verder ontwikkeld worden om het gebruik van eindige hulpbronnen te beperken. Ook de productiviteit van de bouwsector moet de komende jaren sterk toenemen om concurrentieel te blijven. 

Buildwise is opgericht door en voor de bouwsector en heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven. 

Bij Buildwise zoeken we uitzonderlijke talenten om deze boeiende maatschappelijke en technische opportuniteiten met beide handen te grijpen en een steentje willen bijdragen aan een toekomstige groenere planeet! Of je nu een ervaren professional bent of pas afgestudeerd, je krijgt de kans om samen te werken op innovatieve en uitdagende projecten. 

 

Onze vacatures

Ontdek onze jobs

Bekijk alle vacatures

Wil je graag een overzicht van alle jobs?

Leer ons kennen

Bekijk de video en breng een virtueel bezoek aan ons proefstation te Limelette.

Spontaan solliciteren

Heb je interesse in een job bij het Buildwise, maar vind je geen vacature op jouw maat? Solliciteer dan spontaan en bezorg ons je CV en motivatiebrief.