Vocht

Diagnose en behandeling van vocht

Vocht is een van de belangrijkste oorzaken van de aantasting van gebouwen en kan een negatieve invloed hebben op het energieverbruik, maar ook op het comfort en de gezondheid van de bewoners. Bij een renovatieproject is het essentieel om eerst een diagnose van eventuele vochtproblemen vast te stellen en om het vochtprobleem vervolgens doeltreffend te behandelen. 

BE REEL! en Buildwise bieden jou een gratis e-learningpakket aan via de Buildwise Renovatieacademie

Vocht in gebouwen en de impact op renovatie

Vocht in gebouwen is vaak een hardnekkig probleem dat een correcte diagnose vereist – zeker bij renovatie. Als renovatieprofessional kom je dan wel eens voor technische uitdagingen te staan waarin we bij Buildwise al heel wat expertise hebben opgebouwd. En deze kennis delen we graag met jou tijdens een online opleiding. Deze bestaat uit 2 delen die elk een uur duren.

Wat komt er aan bod? 

  • Grondslagen, vochtoorzaken en diagnose (deel 1) 
  • Bestrijding van vocht en praktijkgevallen (deel 2) 

Hoe start je de opleiding? 

Je maakt in één stap jouw account aan en je kunt zo aan de slag!  

Inleiding tot vocht in gebouwen: videoreeks

Op zoek naar een laagdrempelige inleiding tot de meest voorkomende vochtproblemen in gebouwen? Kijk dan zeker eens naar deze reeks van zes korte video’s!

Jouw technisch advies

Heb je een specifieke technische vraag over een vochtprobleem? Of wens je dat we ter plaatse komen om onderzoek te verrichten? Dan helpen we jou verder met gericht advies. 

Met de steun van