twee collega's voor het Buildwise gebouw in Limelette

Pers

De Buildwise perskit bevat een overzicht van onze meest recente persberichten en een mediadatabank met logo’s en foto’s in hoge resolutie.

De Buildwise perspagina

Hieronder vind je informatie over Buildwise, recente persberichten, logo’s en fotomateriaal. Niet gevonden wat je zoekt? Neem dan onderaan contact op met één van onze PR-verantwoordelijken. 

Over Buildwise

Buildwise, voorheen WTCB, is opgericht in 1959 door de bouwsector. Buildwise heeft als missie om bouwprofessionals te ondersteunen om de kwaliteit, productiviteit en duurzaamheid te verbeteren en de weg vrij te maken voor innovatie op werven en in bouwbedrijven. De praktijk staat daarbij voorop. Daarom zijn de Technische Comités, waarin vertegenwoordigers uit de bouwsector zetelen, cruciaal voor onze werking. Buildwise kijkt als innovatiecentrum niet alleen naar de nabije toekomst, maar wil ook een visionaire pioniersrol vervullen in een maatschappij die alsmaar sneller verandert. Buildwise telt ruim 280 medewerkers, verspreid over kantoren en onderzoekslabo’s in elk gewest.

Voor meer informatie over Buildwise kan je terecht op deze pagina. Ook kan je ons LinkedIn kanaal verkennen. Het jaarverslag kan je hier terugvinden.

Recente persberichten

Media

Meld je aan voor persupdates

Neem contact op met ons