Naar hoofdinhoud

Het WTCB werd Buildwise: lees er hier alles over.

Opleiding

Hoe kom ik tot een concrete meerjarenonderhoudsplanning op basis van conditiemeting NEN 2767? | Online

Inschrijven niet mogelijk!
Conditiemetingen

Buildwise organiseert een opleidingscyclus 'Conditiemeting van gebouwen volgens NEN 2767'. U kan zich inschrijven per module.

Organisator: Buildwise
Buildwise organiseert een online opleidingsdag rond de Nederlandse norm NEN 2767. Daarbij ligt de focus op het aanwenden van een conditiemeting volgens NEN 2767 om te komen tot een concrete en werkbare meerjarenonderhoudsplanning (MJOP). Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende thema's:
  • Lezen en interpreteren van een inspectieverslag volgens NEN 2767
  • MJOP opstellen op basis van de inspectieresultaten
  • Conditieafhankelijk MJOP opstellen aan de hand van o.m. knelpuntanalyse, systeemanalyse, LCA, risicomatrix
  • Aandacht voor het opstellen van meerdere scenario's
Marc Heijmans van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM is docent voor deze opleiding. De opleiding gaat online door op donderdag 23 maart 2023 tussen 09.30 u. en 16.00 u.
 
Voor vragen kunt u terecht bij michael.herremans@buildwise.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro (excl. BTW) voor aannemers-leden van Buildwise en 400 euro (excl. BTW) voor niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 2 maart 2023 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag rond technische installaties.

U kunt voor deze opleiding (6u) een aanvraag indienen voor de KMO-Portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O110330 (dienstverlener Buildwise). Opgepast: uw aanvraag moet bij Vlaio zijn ingediend binnen de 14 dagen na de opleidingsdag of de start van de opleiding (bij meerdaagse opleidingen). Uw persoonsgegevens worden door Buildwise in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar cursus@buildwise.be.
23 maart 2023
€ 300,00 Leden Buildwise € 400,00 Niet-leden Buildwise

Extra informatie

Subsidie via kmo-portefeuille

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.