Intellectuele eigendom - Verhoog het potentieel van uw uitvindingen | Online

Inschrijven niet mogelijk!

Het doel van deze informatiedag is om u, door middel van individuele interviews, de gelegenheid te bieden uw vragen te stellen aan verschillende deskundigen op het gebied van innovatie en intellectuele eigendom om het potentieel van uw uitvindingen te vergroten.

Organisator: Buildwise
Doel van de dag
U de gelegenheid bieden uw vragen te stellen aan verschillende deskundigen op het gebied van innovatie en intellectuele eigendom om het potentieel van uw uitvindingen te vergroten.
 
Verloop van deze sessie
Alle deelnemers krijgen de kans om een persoonlijk gesprek te hebben met een of meerdere experts in de verschillende domeinen van intellectuele eigendom.  Ook WTCB-adviseurs en juristen die gespecialiseerd zijn in contracten en fiscale materie zullen beschikbaar zijn voor vragen of info.  Gezien de huidige gezondheidssituatie zullen de vergaderingen via TEAMS verlopen.
 
Bereid uw gesprek goed voor
Wij willen de nadruk leggen op het interactieve karakter van deze sessies en zo de efficiëntie van de gesprekken verhogen.  Wij vragen u dan ook om u project in enkele woorden te beschrijven en ons de vragen door te geven die u wenst te behandelen.  U kan hiervoor een mail sturen naar ocbc@bbri.be.
 
Gezien het beperkte aantal interviews dat op één dag kan worden afgenomen, zal het aantal aanmeldingen beperkt zijn.
15 februari 2022

Extra informatie

Geen subsidie

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.