Naar hoofdinhoud
Opleiding

Kwaliteitskader Ventilatie - Ventilatieverslaggever volgens STS P 73-1 | Etterbeek

Inschrijven niet mogelijk!

Wenst u zich te laten erkennen als ventilatieverslaggever binnen het kwaliteitskader van BCCA ? Schrijf u dan in voor volgende opleiding.

Organisator: Belgian Construction Quality Society
Sinds 1 januari 2016 zijn er in Vlaanderen verplichtingen van kracht voor residentiële ventilatiesystemen. Deze vrijwillige opleiding dient als voorbereiding op de theoretische toets en het praktische examen waarvoor u moet slagen om te kunnen deelnemen aan het kwaliteitskader.

BCCA vzw organiseert een kwaliteitskader ventilatie in overeenstemming met de vermelde bepalingen (meer informatie hieromtrent vindt u terug op de website www.ikventileerverstandig.be).
BCQS vzw biedt een opleiding voor ventilatieverslaggevers aan die gekoppeld is aan dat kwaliteitskader.
De opleiding wordt erkend door VEKA in het kader van de permanente vorming van de EPB-verslaggevers (totale lesduur is 6u15).  Gelieve uw rijksregisternummer te vermelden (na deelname aan de opleiding : bcqs@bbri.be) indien u gebruik wenst te maken van dit systeem.
Worden behandeld:
  • Algemene inleiding
  • Ventilatievoorontwerp en -verslaggeving
  • STS prestatiecriteria: EPB-gerelateerde en overige prestaties en kenmerken
  • Meten van EPB-gerelateerde prestaties

De eerstvolgende opleiding met aansluitend theoretische toets is gepland op 23 juni 2022 in de kantoren van BCCA in Brussel (Aarlenstraat 53, 1040 Brussel), 9u tot 16u30. Er worden ’s middags broodjes voorzien.
Prijs opleiding: 220 € (excl. BTW) voor BCQS-abonnementhouders, leden van WTCB en voor de andere deelnemers. KMO-portefeuille kan hier niet gebruikt worden.
Indien er onvoldoende inschrijvingen zijn voor de fysieke opleiding van 23 juni, wordt deze opleiding omgezet naar een vooraf opgenomen opleiding gevolgd door een contactmoment van 1u met de opleiders. De ingeschrevenen worden per mail op de hoogte gebracht van eventuele wijzigingen. De prijs blijft behouden bij de vooraf opgenomen opleiding met vragenuur.
 
23 juni 2022
Aarlenstraat 53
Etterbeek, België
€ 220,00 voor alle deelnemers (excl BTW)

Extra informatie

Geen subsidie

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

Andere interessante evenementen