Naar hoofdinhoud

Het WTCB werd Buildwise: lees er hier alles over.

Opleiding

Praktijk conditiemeting van gebouwen volgens NEN 2767 – de gebouwschil | Gent

Inschrijven niet mogelijk!
Conditiemetingen

Buildwise organiseert een opleidingscyclus "Conditiemeting van gebouwen volgens NEN 2767". U kan zich inschrijven per module.

Organisator: Buildwise
Buildwise organiseert een praktijkdag rond de Nederlandse norm NEN 2767 in Gent. Daarbij ligt de focus op de conditiemeting van het gebouw zelf en meer bepaald de gebouwschil. Bij deze praktische opleiding is er slechts plaats voor twaalf deelnemers. Tijdens deze eendaagse opleiding wordt er o.m. ingegaan op de volgende vragen:
 
  • Hoe bereid je een inspectie of conditiemeting voor?
  • Hoe deel je een gebouw zinvol op in bouwdelen?
  • Hoe herken en benoem je bouwkundige gebreken en risico's?
  • Hoe bepaal je de conditiescore op elementniveau?
  • Hoe verwerk je de inspectiegegevens in inspectieformulieren of software (optioneel)?
  • Hoe interpreteer je de resultaten?

Marc Heijmans van het ingenieurs- en organisatieadviesbureau PVM is docent voor deze opleiding. De opleiding gaat ter plaatse door op donderdag 9 maart 2023 tussen 09.30 u. en 16.00 u. Adres: Ugent Campus Sterre, Krijgslaan 281, 9000 Gent, Gebouw S1, lokaal 1.1.
 
Voor vragen kunt u terecht bij michael.herremans@buildwise.be. De prijs van de opleiding bedraagt 300 euro (excl. BTW) voor aannemers-leden van Buildwise, en 400 euro (excl. BTW) voor niet-leden. Na inschrijving kunt u kosteloos annuleren tot een week voor het evenement.

Deelname aan de theoretische opleiding van 02 maart 2023 is niet verplicht, maar het vergroot wel het inzicht en verlaagt de drempel voor deze praktijkdag. Voor wie wenst in te schrijven voor beide praktijkdagen (gebouwschil + technische installaties): het inleidende deel van beide praktijkdagen is grotendeels identiek!

U kunt voor deze opleiding (6u) een aanvraag indienen voor de KMO-Portefeuille. Ons erkenningsnummer is DV.O110330 (dienstverlener Buildwise). Opgepast: uw aanvraag moet bij Vlaio zijn ingediend binnen de 14 dagen na de opleidingsdag of de start van de opleiding (bij meerdaagse opleidingen). Uw persoonsgegevens worden door Buildwise in een bestand opgenomen om u te kunnen informeren over hun activiteiten. Overeenkomstig de Algemene Verordening Gegevensbescherming van 27 april 2016, kunt u uw gegevens opvragen, laten corrigeren en verwijderen door te mailen naar cursus@buildwise.be
 
09 maart 2023
Krijgslaan 281
Gent, Oost-Vlaanderen, België
€ 300,00 Leden Buildwise € 400,00 Niet-leden Buildwise

Extra informatie

Subsidie via kmo-portefeuille

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.