Naar hoofdinhoud

Het WTCB werd Buildwise: lees er hier alles over.

Opleiding

Workshop : Bouwdetails bij renovaties: Praktische uitvoering | Limelette

Inschrijven niet mogelijk!

Deze praktische workshop vormt de ideale gelegenheid om ervaringen te benutten en uit te wisselen, te werken op concrete renovatiedetails en de belangrijke aspecten uit de webinar 'Bouwdetails bij renovaties - aandachtspunten' in de praktijk om te zetten.

Organisator: Buildwise
Renovaties zijn vaak ingewikkeld en arbeidsintensief, en het beschikbare budget is altijd heel beperkt.  De mogelijkheden worden ook nog eens sterk bepaald (en gelimiteerd) door de stedenbouwkundige en architecturale context., vroegere werkzaamheden, de bestaande configuratie, enz., wat het moeilijker maakt om standaardoplossingen toe te passen dan bij een nieuwbouw.  Elk project is immers erg verschillend en vereist dan ook nauwkeurig maatwerk.
 
Een optimale keuze kunnen maken inzake architectuur, techniek en budget vergt een grote inzet en een hoge competentiegraad van aannemers en ontwerpers, vooral op het gebied van coördinatie en communicatie.
 
Deze workshop van 16 november (10u30 tot 12u30) is een tweetalig event FR / NL.
 
De workshop van 16 november is volzet. Indien u wil opgenomen worden in een reservelijst, gelieve dan een mailtje te sturen naar brigitte.deffense-hoffem@bbri.be met de vermelding 'reservelijst workshop Bouwdetails'. Indien er voldoende inschrijvingen zijn, wordt een tweede datum vastgelegd.
 
Aarzel niet om u eveneens in te schrijven voor de voorafgaande webinar 'Bouwdetails bij renovaties - aandachtspunten' die doorgaat op 9 november van 10u30 tot 12u30.
16 november 2021
Avenue Pierre Holoffe 21
Limelette, Waals-Brabant, België
€ 30,00 Kostprijs

Extra informatie

Geen subsidie

Je kan niet meer inschrijven voor dit event.

Life C-Tech