Abonnementen

Buildwise is er ook voor bouwprofessionals die (nog) geen aannemer zijn. Ben jij in dat geval? Dan kun je op deze pagina terecht voor alle denkbare informatie over onze verschillende abonnementsformules!

Abonnementen

Ben je geen aannemer, maar ben je toch een bouwprofessional (architect, docent, student of andere), dan kun je een abonnement nemen. Daarmee geniet je niet alle voordelen die een lid heeft, maar krijg je wel toegang tot alle op de site beschikbare Buildwise-publicaties. 

Een abonnement aanvragen

Sommige van onze publicaties zijn betalend (bv. Technische Voorlichtingen), terwijl andere voor iedereen toegankelijk zijn (bv. Buildwise Magazine). Met een jaarabonnement kan je op de site beschikbare Buildwise-publicaties raadplegen. Ben je architect? Dan heb je, afhankelijk van je gekozen abonnement, ook toegang tot 1200 bouwnormen. 

Raadpleeg onderstaande tabel voor de prijzen van de verschillende abonnementsformules. Bij het afsluiten van een abonnement is het essentieel om onze commerciële voorwaarden zorgvuldig te lezen. Deze voorwaarden geven je inzicht in jouw rechten en verplichtingen met betrekking tot het gebruik van onze diensten. Je kan de volledige commerciële voorwaarden hier nalezen.  

Om een abonnement aan te vragen, moet je eerst een account aanmaken.

Maak een account aan

Algemene abonnementsvoorwaarden Buildwise

Zorg ervoor dat je de commerciële voorwaarden grondig doorleest, aangezien deze van toepassing zijn op de abonnementen op Buildwise publicaties en Buildwise publicaties + normen.

Hoeveel kost een abonnement?

 

Hoeveel je voor een abonnement betaalt, hangt af van wat je wenst. De kosten variëren naargelang je online en offline publicaties bestelt. Wens je bijvoorbeeld enkel een online abonnement, dan vind je hieronder de prijzen die hierop van toepassing zijn. Alle prijzen zijn exclusief btw. 

 

Alle prijzen zijn exclusief BTW. BTW van 6% is van toepassing

Beroepsprofiel Nieuwe tarieven 2024 Publicaties Nieuwe tarieven 2024 Publicaties + NBN-normen
Aannemer aangesloten bij Buildwise  Gratis Gratis
Architect (bouw, interieur, tuin- en landschap) € 192 € 245
Docent of student van een opleiding in de richting bouw

Gratis

Andere

€ 192

Neem contact met ons op

Heb je nog vragen over de verplichte bijdrage of over onze abonnementsformules, dan kan je ons bellen tussen 8u30 tot 12u30 op het nummer 02/716.44.11.