Bedankt! We hebben je gegevens goed ontvangen.

Je vindt de digitale gids ‘Dertig veelvoorkomende rekenvragen bij installateurs en de juiste cijfers’ zo dadelijk in je mailbox.

 

Niet gevonden? Check zeker ook je spambox. 

Download

Andere uitdagingen waarbij je hulp kunt gebruiken?

Buildwise staat voor je klaar

Stel jouw vraag aan onze ingenieurs

Een technisch probleem op de werf, een meningsverschil met je klant of behoefte aan advies voor je aan een opdracht begint? Aarzel niet om je vraag voor te leggen aan de ingenieurs van onze afdeling Technisch Advies.

De gids doorgenomen? Doe dan onze quiz en check hoe goed je kennis is. Of stuur hem naar een collega om diens kennis te testen.

Snelle en correcte kostprijsberekening

Met Cpro, onze gratis calculatietool voor de bouwsector, maak je vlot offertes, facturen en nacalculaties op maat van jouw bedrijf. We helpen je niet alleen op weg met voorbeelddocumenten en een handleiding, maar bieden ook opleidingen en infosessies.

5 innovatieprojecten in de kijker

We hebben enkele projecten in de pijplijn waarmee we je binnenkort nóg beter van dienst willen zijn:

  • Smart Heating : gebruik van slimme technologie in kleinere installaties voor verwarming en SWW.

  • SmartPower : eenvoudige berekeningsmethoden voor de dimensionering van verwarmings- en koelsystemen.

  • SOFT Summer : verbetering van het thermisch comfort in de zomer dankzij een intelligent beheer van zonwering en intensieve ventilatie.

  • Waterbewust Bouwen : toepassing van concrete oplossingen voor de water- en droogteproblematiek (vacuümtoiletten, grijswaterhergebruik, …).

  • Sanitair warm water 2.0 : praktische methode voor het ontwerp en de dimensionering van installaties voor de productie van SWW.