Experience Centers

Van proberen kun je leren! Daarom ontwikkelde Buildwise verschillende Experience Centers, waar je dingen kunt uitproberen om er daarna zelf mee aan de slag te gaan. Je ontdekt er wat vandaag al mogelijk is én wat er morgen aankomt.

Experience Centers

Om wegwijs te raken in het ruime aanbod van nieuwe digitale technologieën en om de mogelijkheden voor jezelf als aannemer te zien, worden hier mogelijke toepassingen van innovatieve tools getoond. Zoek en ontdek in onderstaand overzicht van demonstraties welke technologieën en toepassingen voor jou interessant zijn om te benutten op de werf en een meerwaarde kunnen bieden voor jouw bouwbedrijf. 

Zaventem

Buildwise beschikt over een uitgebreide showroom in zijn nieuwe hoofdkwartier in Zaventem! Probeer zelf verschillende technologieën uit, zoals BIM, meettechnieken of virtual en augmented reality, en ervaar hoe ze je bedrijf kunnen helpen. NIEUW: ontdek in ons Data Connection Center wat datacaptatie en Internet of Things (IoT) voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Neem contact op met ons voor een bezoek ter plaatse! 

Vraag een demo

Limelette

Ook in Limelette (nabij Waver) beschikt Buildwise over een uitgebreide showroom op zijn onderzoekscampus in Limelette! Probeer zelf verschillende technologieën uit, zoals robotisering en industrialisatie in de uitvoeringsfase van bouwwerken, en ervaar hoe ze je bedrijf kunnen helpen. Neem contact op met ons voor een bezoek ter plaatse!

Vraag een demo

On the road

Buildwise komt naar je toe! Heeft je bedrijf interesse in één of meer nieuwe technologieën? Wil je graag in je eigen bedrijf of op een werf ervaren welke impact ze kunnen hebben? Neem dan contact op voor een demosessie op maat met onze mobiele Buildwise Experience! 

Vraag een demo