Wat aannemers zélf denken over de bouwsector

In deze digitale gids bundelen we zeven belangrijke uitdagingen waar aannemers dagelijks mee te maken krijgen. Daarvoor baseerden we ons op diepte-interviews met bouwprofessionals zoals jij. De uitdagingen – van aanhoudend personeelstekort tot strengere klanteneisen – zullen je dan ook bekend in de oren klinken. 

Samen met onze partners, Constructiv, Faba en Bouwunie, schetsen we een realistisch en onverbloemd beeld van de situatie. We reiken je meteen ook oplossingen aan en verwijzen je door naar tal van bronnen met nuttige informatie.  

Deze gids vormt een handig startpunt om je klanten nog beter van dienst te zijn, maar ook om de job haalbaar te houden voor jou en je medewerkers, vandaag en in de toekomst. 

  • Concrete info en tips om direct mee aan de slag te gaan
  • Oplossingen duidelijk en to the point uitgelegd  
  • Onmisbare gids voor de praktijk  

Download nu

Andere uitdagingen waarbij je hulp kunt gebruiken? 

Buildwise staat voor je klaar met diensten vrij beschikbaar voor jou als aannemer. 

Stel jouw vraag aan onze ingenieurs 

Een technisch probleem op de werf, een meningsverschil met je klant of nood aan advies voor je aan een opdracht begint? Aarzel niet om je vraag voor te leggen aan de ingenieurs van onze afdeling Technisch Advies. 

Bouwdetails om meteen aan de slag te gaan 

Op de Buildwise-website kun je tal van 2D- en 3D-bouwdetails downloaden om je project uit te werken. Ook voor renovatieprojecten vind je er heel wat nuttige bouwdetails. 

Snelle en correcte kostprijsberekening 

Met Cpro, onze gratis rekentool voor de bouwsector, maak je vlot offertes, facturen en nacalculaties op maat van jouw bedrijf. We helpen je niet alleen op weg met voorbeelddocumenten en een handleiding, maar bieden ook opleidingen en infosessies aan.  

Aan de slag met Cpro