Gids voor professionele schilders

Download onze gids voor professionele schilders

Als schilder ken je de kunst van je vak. Maar ongetwijfeld bots je weleens op problemen die je niet zomaar kan oplossen. Omdat de oorzaak niet meteen duidelijk is, bijvoorbeeld, of gewoon omdat je graag eerst advies inwint bij een expert. Zoek vooral niet verder!  

Handleiding voor professionals

Zelfs de meest ervaren schilders stellen ons regelmatig belangrijke vragen. Daarom biedt Buildwise nu deze praktische gids aan, zorgvuldig samengesteld door onze bouwspecialisten. Zo lees je alles wat je moet weten over: 

 • Werkvoorbereiding
  Stel de juiste vragen aan klanten en andere professionals op de werf, maak de beste materiaalkeuze en ontdek hoe je snel en eenvoudige een correcte offerte maakt.
 • Ondergrond inspecteren
  Lees aan welke eisen de ondergrond moet voldoen – en wat je moet doen als de ondergrond niet conform blijkt.
 • Uitvoering
  Als professional weet je van aanpakken. Twijfel je toch ergens over? Kan gebeuren. Onze experten geven tips voor een uitstekende uitvoering.
 • Evaluatie en oplevering
  Ontdek hoe je een kritische blik werpt op je werk, en welke toleranties er gelden.

Slimme checklist voor op de werf

Op het einde van de gids vind je een checklist die je kunt afdrukken. Handig om mee te nemen naar de werf, zowel bij het eerste plaatsbezoek (voorbereiding offerte) als bij aanvang van de werkzaamheden (controle ondergrond). 

 

Speel op zeker met Buildwise 

Met onze gids heb je een handig stappenplan om uitstekend werk te leveren en problemen te voorkomen. Download nu en ga slim aan de slag.  

Nu downloaden

Nog hulp nodig?