Hoe ga ik aan de slag met virtual en augmented reality?

Terug naar : virtual & augmented reality

Hoe ga ik aan de slag met virtual en augmented reality?

Als je klaar bent om in de wereld van virtuele of augmented reality te duiken, dan biedt deze pagina je waardevolle informatie om je op weg te helpen. Onze implementatiegidsen nemen je stap voor stap mee door het proces. Daarnaast vind je handige links die meer geavanceerde onderwerpen en toepassingen belichten. 

Implementatiegidsen

FAQ - Hoe ga ik aan de slag met virtual en augmented reality?

Hoe begin ik met het implementeren van AR of VR in mijn bedrijf?

Begin met het identificeren van het probleem dat je wilt oplossen met VR of AR. Als je het niet zeker weet, vind je in de pagina ‘Hoe kunnen virtual en augmented reality mij helpen bij mijn dagelijkse taken?’ verschillende ideeën en voorbeelden van use cases. Zodra je doelstellingen duidelijk zijn, selecteer dan geschikte hardware en software. Onze implementatiegidsen bieden stap-voor-stap hulp voor veelvoorkomende use cases. Voor andere scenario's of extra ondersteuning, neem gerust contact met ons op.


Welke apparatuur heb ik nodig om met AR te beginnen?

Om te beginnen met AR heb je mogelijk al de benodigde apparatuur: een moderne smartphone of tablet. Deze apparaten bieden een eenvoudige manier om te starten en zijn compatibel met de meeste commerciële AR-software. Voor een handsfree ervaring overweeg je een mixed reality headset of smart glasses. Raadpleeg onze AR-implementatiegidsen voor meer gedetailleerde hardware- en softwareaanbevelingen.


Welke apparatuur heb ik nodig om te beginnen met VR?

Om te beginnen met VR heb je een VR-headset nodig. Er zijn betaalbare opties voor beginners, evenals meer geavanceerde modellen. Onze VR implementatiegidsen bevatten specifieke aanbevelingen voor hardware en software. Afhankelijk van de gekozen VR-headset en gebruik, kan een krachtige computer noodzakkelijk zijn, vooral voor het visualiseren van grote of zeer gedetailleerde modellen.

Contacteer ons!

Indien je vragen hebt over Augemented of Virtual Reality, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen je graag verder.