Het WTCB wordt Buildwise: lees er hier alles over.

Ik heb geen toegang tot de publicaties, maar ik betaal wel bijdragen. Hoe komt dit?

Publicaties & normen

Terug naar praktische vragen

Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Wij maken de Buildwise publicaties immers in de eerste plaats voor jou, als aannemer die haar/zijn bijdrage betaalt!

Om toegang te krijgen tot de publicaties moet je een digitale account hebben en daarop ingelogd zijn.

• Heb je al een digitale account aangemaakt?
    Dan zou je toegang moeten hebben tot onze publicaties.
    Zo niet, volg dan de onderstaande stappen:
    • Klik op "Inloggen" rechtsboven in het menu of gebruik direct deze link.
    • Klik op "Nu registreren" onderaan het scherm.
    • Voer je persoonlijke e-mailadres in. Dit wordt gebruikt voor alle toekomstige communicatie en is de gebruikersnaam voor je account.
    • Selecteer het vakgebied waartoe je behoort.
    • Op het volgende scherm wordt je gevraagd enkele gegevens in te vullen.
    • Controleer de bouwberoepen/interessegebieden die bij je passen. Met deze informatie kunnen wij je inhoud op maat aanbieden.
    • En daarmee is je account aangemaakt! Activeer je account via de link die naar je e-mailadres is gestuurd.
    • Bevestig je e-mailadres met de verificatiecode in de activeringsmail en kies een nieuw wachtwoord.
    • Je kunt nu inloggen met je nieuwe wachtwoord! Je e-mailadres in het bovenste menu geeft aan dat je bent ingelogd.

• Heb je al een account maar ben je nog niet ingelogd?
    • Om toegang te krijgen tot onze publicaties moet je ingelogd zijn met jouw account. Je kunt dit doen door te klikken op de aanmeldingsknop rechts bovenaan de pagina en de gevraagde stappen te volgen.

• Heb je jouw account al ververst?
    • In september 2021 lanceerden we een nieuwe website en werden de accounts beter beveiligd. Had je voor deze datum al een account? Daarna moet je het vernieuwen door dezelfde instructies te volgen als voor het aanmaken van een account.
    • Je vindt de instructies hier!

Heb je nog steeds geen toegang?
Aarzel niet om ons te contacteren per telefoon (02/716.42.11) of stuur ons een e-mail (publ@buildwise.be).