Hoeveel kost een abonnement

Terug naar : expertise & ondersteuning

Een abonnement aanvragen

Sommige van onze publicaties zijn betalend (bv. Technische Voorlichtingen), terwijl andere voor iedereen toegankelijk zijn (bv. Buildwise Magazine). Met een jaarabonnement kan je op de site beschikbare Buildwise-publicaties raadplegen. Ben je architect? Dan heb je, afhankelijk van je gekozen abonnement, ook toegang tot 1200 bouwnormen. 

Raadpleeg onderstaande tabel voor de prijzen van de verschillende abonnementsformules. Bij het afsluiten van een abonnement is het essentieel om onze commerciële voorwaarden zorgvuldig te lezen. Deze voorwaarden geven je inzicht in jouw rechten en verplichtingen met betrekking tot het gebruik van onze diensten. Je kan de volledige commerciële voorwaarden hier nalezen.  

Om een abonnement aan te vragen, moet je eerst een account aanmaken.

Maak een account aan

Algemene abonnementsvoorwaarden Buildwise

Zorg ervoor dat je de commerciële voorwaarden grondig doorleest, aangezien deze van toepassing zijn op de abonnementen op Buildwise publicaties en Buildwise publicaties + normen.

Nog niet overtuigd?

Schrijf je alvast in voor onze nieuwsbrief en voor het gratis Buildwise Magazine waar we relevante bouwonderwerpen op de voet volgen. 

Hoeveel kost een abonnement? 

Hoeveel je voor een abonnement betaalt, hangt af van wat je wenst. De kosten variëren naargelang je online en offline publicaties bestelt. Wens je bijvoorbeeld enkel een online abonnement, dan vind je hieronder de prijzen die hierop van toepassing zijn. Alle prijzen zijn exclusief btw.

Prijs

Alle prijzen zijn exclusief BTW. BTW van 6% is van toepassing

Beroepsprofiel Nieuwe tarieven 2024 Publicaties Nieuwe tarieven 2024 Publicaties + NBN-normen
Aannemer aangesloten bij Buildwise  Gratis Gratis
Architect (bouw, interieur, tuin- en landschap) € 192 € 245
Docent of student van een opleiding in de richting bouw

Gratis

Andere

€ 192

Meerkost bij gebruikerslicentie voor de NBN-normen

De meerkost voor het bekomen van de gebruikerslicentie voor de NBN-normen, voor de duur van de gebruikerslicentie bedraagt 53 € (excl. btw), zoals vermeld in de onderstaande Gebruikslicentie, Artikel 1.b.