Laat je begeleiden bij je akoestische renovatiewerken

Terug naar : nieuws

Ben je als aannemer actief binnen het Brussels Hoofdstedelijk Gewest? En voer je kleinschalige akoestische renovatiewerken uit (of wil je dit doen)? Dan kan je een beroep doen op de deskundige begeleiding van de experten van de Technische Groep Akoestiek. Zij komen, volledig kosteloos, tot bij jou op de werf.

Laat je begeleiden bij je akoestische renovatiewerken - Laissez-vous guider lors de vos travaux de rénovation acoustique

Om de geluidsoverlast in een grootstad als Brussel aan te pakken, is er een grote rol weggelegd voor aannemers die akoestische renovatiewerken (willen) uitvoeren. En daar helpt de Technische Groep Akoestiek graag bij. Deze Groep, bestaande uit experts van verschillende bedrijven (waaronder de dienst C-Tech van Buildwise), zet zich sinds 2016 in om het akoestische comfort in Brusselse gebouwen te verbeteren door opleidingen en begeleiding op maat te organiseren.

Wat houdt dat precies in? De experts van de Technische Groep helpen je om de beste oplossing uit te kiezen en volgen je werf op akoestisch vlak op. Ze geven advies over de beste maatregelen in functie van het gebouw, voeren akoestische metingen uit, verlenen technische bijstand en organiseren werfopleidingen voor jouw bedrijf.

Wil je deze unieke kans niet laten liggen om volledig kosteloos je kennis en ervaring aan te scherpen? Neem dan contact op met de coördinator van BRC Bouw door een mailtje te sturen naar julien.holef@cdr-brc.be.

De Technische Groep Akoestiek brengt je bovendien in contact met bouwheren die op zoek zijn naar een bouwpartner voor hun akoestische renovatiewerken in Brussel. Dit zou dus het begin kunnen zijn van een vruchtbare samenwerking onder vakkundige begeleiding. Waar wacht je nog op?

Download