Onderzoek op maat

Onderzoek op maat

Buildwise biedt bouwprofessionals en overheden specifieke studies op maat - voor oplossingen voor complexe vraagstukken.

Onderzoek op maat  

Buildwise staat ten dienste van aannemers, bouwprofessionals en overheden met onderzoek op maat. We stellen onze expertise ter beschikking van de brede bouwsector om samen met of in opdracht van bedrijven en overheden oplossingen te zoeken voor complexe vraagstukken.  

Je kunt bij ons terecht voor specifiek studiewerk op maat van jouw organisatie, maar ook voor diepgaand ondersteunend onderzoek, gericht op innovatie op het vlak van producten, processen of diensten.   

Buildwise garandeert kwaliteit en vertrouwelijkheid voor al je onderzoeksbehoeften. En we maken je wegwijs in het complexe onderzoeks- en innovatielandschap. Ook informeren we je over de vele samenwerkingsmogelijkheden binnen ons uitgebreide netwerk om snel en efficiënt tot een goed resultaat en een duurzame oplossing te komen. Samen met jou zoeken we naar de beste aanpak!   

Alle onderzoeksprojecten
Onderzoekster

Onderzoek voor jouw bedrijf

Studiewerk of “contract research” wordt meestal in opdracht van bedrijven of overheden uitgevoerd. Onze experten gaan aan de slag met jouw vragen of probleem, overleggen regelmatig met jou en leveren uiteindelijk een compleet rapport af op basis van studiewerk en onderzoeksresultaten, waarvan jij als klant de eigenaar bent. Is er bijkomende expertise nodig, dan werken we na overleg met jou samen met één of meerdere van onze partnerorganisaties.   

 

Onderzoek samen met jouw bedrijf

Heb je voor je eigen onderzoek, ontwikkeling en innovatie nood aan een ervaren en betrouwbare onderzoekspartner? Dan is Buildwise de perfecte teamplayer! We fungeren graag als de ontbrekende schakel in jouw onderzoeks- en ontwikkelingstraject. 

Jouw innovatie klaar voor de markt

Om jouw innovatie meer kansen op de markt te geven, kunnen we je verder begeleiden bij de normalisatie, certificatie en goedkeuringen. Tijdens het studie- en onderzoekswerk houden we daar uiteraard al rekening mee, zodat het vervolgtraject eenvoudiger wordt. En wanneer je product of dienst uiteindelijk op de markt is, kan je bij ons terecht voor testen en evalueren - belangrijk als het gaat om kwaliteit en behoud van vertrouwen!

Heb je een concrete vraag of een complex probleem? Contacteer ons via research@buildwise.be.