ingenieurs van ATA op de werf

Alle Buildwise expertise voor jou

Zit je met een technische vraag of een probleem, dan helpen we je graag – op alle mogelijke manieren. Via een waaier aan diensten krijg je toegang tot onze kennis en expertise.

We geven niet alleen advies over technische en bouwkundige vraagstukken, maar bieden ook een helpende hand bij bepaalde administratieve taken. Op deze pagina vind je een overzicht van onze services, zodat je meteen een goede start maakt.

Ben je aannemer of installateur? Als lid van Buildwise kan je van extra voordelen genieten. Een overzicht vind je op deze pagina

WTCB levert technisch advies aan alle bouwprofessionals

Technisch advies

Op onze pagina met veelgestelde vragen vind je het antwoord op heel wat courante technische vragen

Toch niet gevonden wat je zoekt? Leg ons dan je probleem voor via het aanvraagformulier. Hoe meer informatie (foto’s, plannen …) je bezorgt, hoe beter we je kunnen helpen. 

Heb je een dringende vraag? Dan kun je onze ingenieurs bellen op het nummer 02 716 42 11. Indien nodig komen we zelfs tot bij jou op de werf! 

1072 DET1 20160901

Bouwdetails

Onze databank met bouwdetails bevat meer dan vijfhonderd 2D- en 3D-constructiedetails en bouwkundige tekeningen, klaar voor gebruik in jouw plannen. Dankzij onze handige zoekfunctie vind je meteen wat je nodig hebt. 

 

Zoek een bouwdetail

Bouwproductendatabank

TechCom is een databank met gedetailleerde informatie over meer dan 65.000 bouwproducten van alle leveranciers, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. Via TechCom vind je makkelijk wat je nodig hebt. 

Zoek een bouwproduct

Tools

Ingewikkelde berekeningen? Die zijn een koud kunstje dankzij onze tools. We hebben ruim twintig online tools die je helpen met allerlei technische uitdagingen en met het beheer van je zaak. 

buildwise artikels

Publicaties

We hebben voor jou enorm veel artikels en documenten over de meest diverse technische onderwerpen. Ook goede voorbeelden uit de praktijk en antwoorden op veelgestelde vragen vind je hier terug. 

Opleidingen

In samenwerking met onze partners organiseren we overal in België technische opleidingen en studiedagen. Die zijn vrij toegankelijk en vaak achteraf online te herbekijken. Wil je een opleiding op maat in jouw bedrijf? Ook daar zorgen we met plezier voor. 

Bekijk onze agenda

Webinars

Van thuis uit een interessante opleiding of presentatie volgen? Het kan met onze webinars. We behandelen tal van onderwerpen, van geluidsisolatie over dakopbouw tot de uitvoering van betonconstructies. 

Buildwise Experience on the Road 

Met onze mobiele demonstratiehub komen we met plezier tot bij jou op de bouwplaats om je wegwijs te maken in digitalisering en nieuwe technologieën. Op die manier kun je meteen ter plekke hun bruikbaarheid voor jouw bouwprojecten beoordelen. 

Vraag een demo aan

Bijkomende informatie