Checklist: wat controleer je het best vóór je een binnenmuur bepleistert?

Couverture de la checklist « Que faut-il contrôler avant de plafonner un mur intérieur ? » de Buildwise

Vóór de schilderwerken van start gaan, zal je klant of de architect jouw werk als stukadoor nauwkeurig beoordelen. Omdat de kwaliteit van je pleisterwerk onder meer afhangt van de kwaliteit van de ondergrond, is het absoluut aangewezen om zelf een aantal controles uit te voeren voor je aan de slag gaat om een binnenmuur te bepleisteren. 

 

Met deze gratis checklist zie je niets over het hoofd en kun je de kwaliteit van je werk garanderen.  

 

  • Handige en overzichtelijke leidraad voor op de werf 
  • Concrete info om mee aan de slag te gaan 
  • Duidelijk en to the point uitgelegd 

Download nu

Andere uitdagingen waarbij je hulp kunt gebruiken? 

Buildwise staat klaar met gratis diensten voor jou als stukadoor. 

Nog meer checklists voor stukadoors en gevelwekers?

Met deze checklists wil Buildwise stukadoors en gevelwerkers stimuleren om in elke fase van de pleisterwerken de kwaliteit ervan te garanderen: van de controle voor het begin van de werken over de oplevering tot het onderhoud van een bepleisterde gevel.

Stel jouw vraag aan onze technische experten

Een technisch probleem op de werf, een meningsverschil met je klant of nood aan advies voor je aan een opdracht begint? Aarzel niet om je vraag voor te leggen aan de ingenieurs van onze afdeling Technisch Advies.   

Bouwdetails om meteen aan de slag te gaan  

Op de Buildwise-website kun je tal van 2D- en 3D-bouwdetails downloaden om je project uit te werken. Ook voor renovatieprojecten vind je er heel wat nuttige bouwdetails.

Snelle en correcte kostprijsberekening 

Met Cpro, onze gratis rekentool voor de bouwsector, maak je vlot offertes, facturen en nacalculaties op maat van jouw bedrijf. We helpen je niet alleen op weg met voorbeelddocumenten en een handleiding, maar bieden ook opleidingen en infosessies aan.