Checklist: onderhoud van een bepleisterde ETICS-gevel

Goed ontworpen en correct uitgevoerde ETICS-pleisterwerken hebben, ook op de lange termijn, weinig onderhoud nodig. Toch is het nodig om ongeveer één keer per jaar de gevel te inspecteren om eventuele schade tijdig op te merken en te laten herstellen door een gespecialiseerde firma.   

 

Met deze gratis checklist zie je niets over het hoofd bij de inspectie van een ETICS-gevel.  

 

  • Een handige en overzichtelijke leidraad 
  • Concrete info om direct mee aan de slag te gaan 
  • Duidelijk en to the point uitgelegd 

Download nu

Andere uitdagingen waarbij je hulp kunt gebruiken? 

Buildwise staat klaar met gratis diensten voor jou als gevelwerker. 

Nog meer checklists voor stukadoors en gevelwekers?

Met deze checklists wil Buildwise stukadoors en gevelwerkers stimuleren om in elke fase van de pleisterwerken de kwaliteit ervan te garanderen: van de controle voor het begin van de werken over de oplevering tot het onderhoud van een bepleisterde gevel.

Stel jouw vraag aan onze technische experten

Een technisch probleem op de werf, een meningsverschil met je klant of nood aan advies voor je aan een opdracht begint? Aarzel niet om je vraag voor te leggen aan de ingenieurs van onze afdeling Technisch Advies.   

ETICS-bouwdetails om meteen aan de slag te gaan  

Op de Buildwise-website kun je tal van 2D- en 3D-bouwdetails downloaden om je project uit te werken. Ook voor renovatieprojecten vind je er heel wat nuttige bouwdetails.

Snelle en correcte kostprijsberekening 

Met Cpro, onze gratis rekentool voor de bouwsector, maak je vlot offertes, facturen en nacalculaties op maat van jouw bedrijf. We helpen je niet alleen op weg met voorbeelddocumenten en een handleiding, maar bieden ook opleidingen en infosessies aan.