Warmtepompen bij renovatie

Een warmtepomp installeren bij een renovatieproject? Kan dat wel? Zeker! Het vermogen om warmtepompten te koppelen aan radiatoren, en niet enkel aan vloerverwarming, heeft het marktpotentieel van deze techniek zelfs enorm vergroot.

Buildwise bundelde voor jou de belangrijke aandachtspunten voor het succesvol installeren van warmtepompen bij renovaties. Zes korte video’s verhelderen de meest cruciale vragen: van basic (“Is het mogelijk om een warmtepomp te installeren bij een renovatie?”) tot heel concreet (“Hoe moet de bestaande installatie gereinigd en aangepast worden om de warmtepomp te beschermen?”). Deze pagina helpt je als installateur, architect, aannemer of renovatiecoördinator niet alleen je klanten heel gericht te adviseren, je vindt er ook heel wat documentatie en tools die je werk makkelijker maken.

Warmtepompen bij renovatie

Zes korte video’s verhelderen de meest cruciale vragen.

Waar warmtepompen bij nieuwbouw gemeengoed geworden zijn, vereist de ombouw van een bestaande verwarmingsinstallatie naar een warmtepompinstallatie heel wat aandacht en kennis van de installateur. Daarom bundelt Buildwise voor jou al zijn expertise op een overzichtelijke manier!   

Lees meer

Nog vragen?