Nog meer diensten voor jou

Terug naar : over buildwise

We stellen onze kennis en expertise graag ten dienste van de bouwsector. We geven niet alleen advies over technische en bouwkundige vraagstukken, maar bieden ook een helpende hand bij administratieve taken. 

Op deze pagina vind je een overzicht van onze vrij toegankelijke diensten. Zo maak je meteen een goede start. 

Ben je aannemer of installateur? Als lid van Buildwise kan je van extra voordelen genieten. Een overzicht vind je op deze pagina

Buildwise Experience on the Road 

Met onze mobiele demonstratiehub komen we met plezier tot bij jou op de bouwplaats om je wegwijs te maken in digitalisering en nieuwe technologieën. Op die manier kun je meteen ter plekke hun bruikbaarheid voor jouw bouwprojecten beoordelen. 

Vraag een demo aan
Les panneaux solaires à hydrogène

Innovatieondersteuning

Om concurrentieel te blijven is het als bouwondernemer cruciaal om continu te investeren in innovatie. Buildwise kan je hierbij begeleiden. Onze experts bekijken samen met jou hoe je het best nieuwe materialen, technieken en processen kunt inzetten en welke vernieuwende diensten je kunt ontwikkelen. 

Vraag innovatieondersteuning aan
1072 DET1 20160901

Bouwdetails

Onze databank met bouwdetails bevat meer dan vijfhonderd 2D- en 3D-constructiedetails en bouwkundige tekeningen, klaar voor gebruik in jouw plannen. Dankzij onze handige zoekfunctie vind je meteen wat je nodig hebt. 

 

Zoek een bouwdetail

Tools

Ingewikkelde berekeningen? Die zijn een koud kunstje dankzij onze tools. We hebben ruim twintig online tools die je helpen met allerlei technische uitdagingen en met het beheer van je zaak. 

Opleidingen en events

In samenwerking met onze partners organiseren we overal in België technische opleidingen en studiedagen. Die zijn vrij toegankelijk en vaak achteraf online te herbekijken. Wil je een opleiding op maat in jouw bedrijf? Ook daar zorgen we met plezier voor. 

Bekijk onze agenda