CROW-CUR Rapport 231:2022 : Handboek Diepwanden.

Dimensioneringsmethode 23

Bestel de papieren versie van deze publicatie

54 / 43 / 32 EUR (PDF) - Prijs voor de particulieren / bouwprofessionals / aannemers
Papieren publicatie bestellen

Gerelateerde bouwdomeinen: Ruwbouw en algemene aannemingen

Andere Buildwise publicaties

Dimensioneringsmethodes

Dimensioneringsmethode 20

Richtlijnen voor de toepassing van de Eurocode 7 in België volgens de NBN EN 1997-1 ANB. Deel 1: het grondmechanische ontwerp in de uiterste grenstoestand (UGT) van axiaal belaste funderingspalen en micropalen op basis van statische sonderingen (CPT's).

Meer informatie
Dimensioneringsmethodes

Dimensioneringsmethode 19

Richtlijnen voor de toepassing van de Eurocode 7 in België volgens de NBN EN 1997-1 ANB Deel 1: het grondmechanische ontwerp in uiterste grenstoestand (UGT) van axiaal belaste funderingspalen op basis van statische sonderingen (CPT's).

Meer informatie
Dimensioneringsmethodes

Dimensioneringsmethode 13

Fysisch en mechanisch gedrag van hout-betonvloeren.

Meer informatie

Meer dimensioneringsmethodes

Dimensioneringsmethodes zijn referentiedocumenten die worden opgesteld door een werkgroep van professionals uit de betrokken sector (aannemers, architecten, experten, fabrikanten, enz.). Deze groep werkt onder toezicht van een of meerdere technische comités. De dimensioneringsmethodes behandelen meestal onderwerpen die te maken hebben met de dimensioneringsmethoden van bepaalde bouwwerken. Ze zijn beschikbaar op papier (enkel de dimensioneringsmethodes van de laatste tien jaar) en elektronisch met een betalend abonnement. Alle ondernemingen die lid zijn van Buildwise hebben, in het kader van hun bijdrage, permanente toegang tot alle Buildwise-publicaties.