Structures

Ruwbouw en algemene aanneming

Er zijn heel wat uitdagingen voor de aannemer en de verantwoordelijke ruwbouw! De regels van het vak en de dossiers van Buildwise helpen je hierbij.

De Bouw, van a tot z  

De hoofdaannemer is een beetje de ‘dirigent’ van de bouw of de renovatie. Hij is de technische en menselijke schakel tussen de klanten en de uitvoerders: hij waakt over de verschillende fasen van de werf, vanaf het project tot de oplevering van de werken, en coördineert de activiteiten van de verschillende bouwberoepen... Normen, producten, rekentools, animaties… op de website van Buildwise vind je een schat aan aangepaste actuele informatie. Raadpleeg onze pagina’s om je kennis voortdurend bij te werken en te verdiepen. 

In de kijker

Video's Ruwbouw en Algemene Aannemingen

Bouwdetails Ruwbouw & Algemene Aannemer

't Zit hem in de details! Zoek je naar specifieke 2D of 3D bouwkundige tekeningen? Ontdek ze hier:

Publicaties

Normen Antennes

Technische Comités

Het Technisch Comité Ruwbouw & Algemene Aanneming verzamelt bouwprofessionals (ondernemers, producenten, overheden, onderwijs) en stuurt de onderzoeksactiviteiten van Buildwise in functie van de behoeften van de sector. Tijdens de bijeenkomsten worden lopende zaken bekeken en bijgestuurd, en worden nieuwe activiteiten en prioriteiten voorgesteld.