Wat zijn de voordelen van jouw aansluiting bij Buildwise?

Bijdrage & abonnementen

Terug naar : faq

Als je aangesloten bent bij Buildwise, geniet je van vele voordelen. Hieronder vind je er een aantal.

Haal je graag zoveel mogelijk voordeel uit jouw aansluiting? Maak dan jouw account aan.

 

  • Technisch advies en bouwplaatsbezoek

Heb je een concrete vraag of zit je met een technisch probleem? Vraag dan meteen jouw technisch advies aan. Als een plaatsbezoek nodig is om een antwoord te geven op je vraag, dan stellen we jou een datum voor.

 

  • Gespecialiseerde opleidingen en evenementen

Als je aangesloten bent, kan je je inschrijven voor de vele opleidingen en evenementen die jouw concurrentiekracht versterken. Tijdens  de Buildwise-webinars en -congressen leggen bouwspecialisten je uit hoe je bepaalde uitdagingen concreet aanpakt. Jij deelt jouw verhaal met concullega’s en hierdoor versterk je jouw eigen kennis binnen de bouwsector.

 

  • Buildwise-publicaties

De Technische Comités sturen de activiteiten aan van Buildwise-onderzoek en delen hun technisch advies via de vele Buildwise-publicaties. Als lid heb je bijvoorbeeld toegang tot alle Technische Voorlichtingen, bouwdetails en renovatiedetails.

 

  • 1.200 bouwnormen

Als je aangesloten bent bij Buildwise, blijf je op de hoogte van alle bouwnormen die jou concreet verder helpen.

 

  • 56.000 bouwproducten

Je hebt toegang tot de Bouwproductendatabank. Daarin vind je op basis van de productspecificaties de verschillende merken en leveranciers terug en zie je welke producten beschikken over een kwaliteitskeurmerk.

 

  • Buildwise Magazine

Als bouwprofessional ontvang je het gratis Buildwise Magazine. Je ontvangt de edities die betrekking hebben op jouw vakdomein. Indien je dit wenst, is het mogelijk om alle edities te ontvangen, dat zijn er zes per jaar. Wil je alle edities ontvangen? Dan vraag je dit aan via de QR-code die je op de achterzijde van elk Buildwise Contact terugvindt.