Naar hoofdinhoud

Glaswerken

Er gelden 4 Belgische normen voor de glaswerken. Buildwise maakt je wegwijs in de plaatsing van o.a. isolerende beglazing, borstweringen, enz..

Zorgvuldigheid en precisie

Glasspecialisten zoals jij hebben nood aan referentiedocumenten en specifieke tools. Maak gebruik van de kennis van Buildwise om de Belgische normen beter te beheersen. Dat zal je onder meer toelaten om je klanten correct te adviseren in hun keuze inzake energierendement, en  tegelijk het binnencomfort te garanderen. Bovendien beantwoord je zo ook aan andere technische eisen zoals veiligheid en mechanische sterkte...  

In de kijker

Video's glaswerken

Bouwdetails glaswerken

't Zit hem in de details! Zoek je naar specifieke 2D of 3D bouwkundige tekeningen? Ontdek ze hier:

Publicaties glaswerken

Tools glaswerken

Normen Antennes

Nieuws

Technische Comités

Het Technisch Comité ‘Glaswerken’ is samengesteld uit de belangrijkste spelers van de glassector, namelijk vertegenwoordigers van glasbedrijven, glasfabrikanten en -verwerkers, vertegenwoordigers van de Nationale Federatie van Aannemers van Glaswerken en de Federatie van de Glasindustrie, vertegenwoordigers van studie- en controlebureaus, universiteitsprofessoren, … Deze vertegenwoordiging pleit voor een geïntegreerde benadering van de technische onderwerpen die door het Technisch Comité worden behandeld.