Platte daken en dichtingswerken

Wist je dat Buildwise een video gemaakt heeft over het brandgedrag van platte daken? En er zijn nog tal van andere documenten!

Perfecte afdichting

De schil van een gebouw is van cruciaal belang. En het begint bij de perfecte plaatsing van een plat dak. Jouw opdracht is om te isoleren, maar vooral om de afdichting van het geheel te verzekeren. Specialistenwerk dus, dat heel wat precisie vergt. De praktijk op de werf vereist heel wat zorg en vakmanschap, en daarom raadt Buildwise je aan om ook zijn Technische Voorlichtingen door te nemen.  

Een duurzaam klimaatdak

In de kijker

Video's dichtingswerken

Bouwdetails

't Zit hem in de details! Zoek je naar specifieke 2D of 3D bouwkundige tekeningen? Ontdek ze hier:

Publicaties

Tools Dichtingswerken

Normen Antennes

Technische Comités

Het Technisch Comité 'Dichtingswerken' verenigt de belangrijkste spelers op het vlak van dichtingswerken en platte daken: aannemers (voornamelijk via BEVAD, Belgische Vereniging van Aannemers van Dichtingswerken), fabrikanten van de verschillende samenstellende materialen en systemen voor platte daken (isolatie- en afdichtingsmaterialen van alle soorten, enz.), ontwerpbureaus, controleorganen, certificatie-instellingen en andere experts uit de sector. Ook voor specifieke werkgroepen wordt af en toe een beroep gedaan op diverse experts.