Schilderwerken en soepele bekleding

Tal van publicaties en video’s staan tot jouw beschikking. Ze kunnen je helpen bij al je schilderwerken, plaatsingen van verlaagde plafonds,...

Esthetiek en bescherming als doelstelling 

Je bent verantwoordelijk voor het aanbrengen van verf en/of de uitvoering van soepele bekledingen voor wanden en vloeren, met als doel de binnen- en buitenoppervlakken (beton, hout, metaal,...) te versieren, mooier te maken, nieuwe functionaliteiten aan te brengen en te beschermen. In jouw dagtaak zijn kwaliteit, vakmanschap en beheersing essentieel. Alle info over jouw bouwberoep hebben we hieronder gebundeld.  

Praktische gids voor schilders

In de kijker

Publicaties

Tools schilderwerken en soepele bekledingen

Normen Antennes

Technische Comités

Het Technisch Comité  ‘Schilderwerken en soepele muur- en vloerbekledingen’ is gewijd aan binnen- en buitenafwerkingen (coatings voor muren en vloeren, beits, vernis) en soepele bekledingen (harsgebonden vloerbekledingen en textielvloeren, behang). De groep bestaat voornamelijk uit schilder-aannemers en plaatsers van soepele vloerbekledingen, vertegenwoordigers van federaties (Embuild, Bouwunie en IVP), fabrikanten en beroepsopleidingsorganisaties. Van tijd tot tijd doet het Comité een beroep op andere experten voor aanvullende informatie.