Tegelwerken

Akoestische eisen, vochtwerende behandeling, metalen haken,... De experts van Buildwise hebben onderzoek gedaan voor jou.

Op zoek naar duurzame en regelmatige resultaten 

Vloerders, dekvloerleggers en PUR-spuiters onder de dekvloer vinden tal van antwoorden op hun vragen via Buildwise. Onze wetenschappelijke experts delen hun kennis en hun goede praktijken. Kortom, alles wat je nodig hebt om je precisievak perfect te kunnen uitoefenen. 

In de kijker

Praktische gids voor tegelzetters en natuursteenbewerkers

Video's harde muur- en vloerbekleding

Publicaties

Buildwise Tools

Normen Antennes

Technische Comités

De bouwberoepen die vertegenwoordigd zijn in het Technische Comité ‘Harde muur- en vloerbekledingen’ (HMV) zijn tegelzetters, dekvloerders en uitvoerders van vloerisolatie in gespoten polyurethaan. Deze aannemers worden bijgestaan door andere bouwprofessionals zoals architecten, deskundigen en vertegenwoordigers van controlebureaus, de cementnijverheid, mortellijmfabrikanten, ... Publicaties, projecten en studies leggen de focus op de gebruikte materialen voor vloeropbouwen en de uitvoering ervan: harde bekledingen uit keramiek, cementtegels en agglomeraatsteen, alle types dekvloeren en gespoten PUR-vloerisolatie.