Bedrijfsbeheer

De afdeling Beheer en kwaliteit bestaat uit een multidisciplinair team van ingenieurs en economisten die voor u klaar staan om al uw vragen rond bedrijfsbeheer en de informatisering ervan te beantwoorden.

Contact

Kostprijsberekening en financieel beheer

Het maken van een correct onderbouwde kostprijsberekening is uiterst belangrijk. Een goede bedrijfsvoering moet dan ook hand in hand gaan met een goede kostprijsberekening. Neem zeker de tijd om het Buildwise-kostprijsberekeningsprogramma Cpro te bekijken.

Aan de slag met Cpro

Planning

Zowel de opstelling van een uitvoeringsplanning als de opstelling van een planning van de hulpmiddelen (mensen, materiaal en materieel) zijn van cruciaal belang voor het goede beheer van uw projecten. Contacteer ons voor advies rond planningtechnieken en de informatisering van uw planning.

Wie zei dat planning niet sexy was?

69 Do’s & Don’ts in MS Project

Ontdek via 69 Do’s en Don’ts hoe jouw projectplanningen in MS Project nóg beter worden. Na een korte toelichting van elk van de 69 Do’s en Don’ts wordt verwezen naar extra verduidelijking en naar oplossingen, vaak via de Buildwise-syllabus.

Kwaliteit en lean

Verloopt uw bouwproces wel efficiënt en doeltreffend? Hoe zit het met de klanttevredenheid? Vraagt u zich af welke rol de leanfilosofie en de leantechnieken te spelen hebben in de bouw? Kom het vandaag nog te weten!

Opleidingen

Een goede basiskennis over bedrijfsbeheer is noodzakelijk voor elke ondernemer. Als u interesse heeft in een opleiding rond bedrijfsbeheer, contacteer ons dan via gebe@Buildwise.be.

BIM

De opkomst van BIM (Building Information Modelling) brengt revolutionaire veranderingen met zich mee binnen de bouwsector. We ondernemen allerlei acties om bedrijven die mee in het BIM-proces willen stappen bij deze overgang te begeleiden en te ondersteunen.

 

Meer informatie op www.bimportal.be